Nutriční hodnoty (Vepřové nudličky s vínovou příchutí po indicku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 410 kJ / 1 293 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 115,01 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 108,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,21 g |
| Tuky | 60,04 g |
| – nasycené | 23,65 g |
| – nenasycené | 30,57 g |
| –– mononenasycené | 25,07 g |
| –– polynenasycené | 5,50 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 18,34 g |
| Cholesterol | 306 mg |
| Sodík | 272 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 38,55 g |
| – cukry | 12,42 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g vepřových kotlet | Vepřová kotleta s kostí | 600 g |
| 2-3 2-3 bílé velké cibule | Cibule čerstvá | 175 g |
| 8 stroužků 8 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 56 g |
| 2 dl 2 dl červeného suchého vína | Víno červené suché | 200 ml |
| 30-50 g 30-50 g sádla | Sádlo vepřové | 40 g |
| sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
| worchestr | Worcestrová omáčka | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| špetka špetka nového koření | Nové koření | |
| kari koření | Kari | |
| pálivá paprika | Paprika pálivá | |
| cukr krystal | Cukr bílý | |
| 7 7 pepřů steak koření | Pepř černý | |
| mletý zázvor | Zázvor sušený mletý | |
| jalovec | Jalovec sušený | |
| oregano | Oregano sušené | |
| drcený bobkový list (mletý) | Bobkový list sušený | |
| šalvěj | Šalvěj čerstvá | |
| tymián | Tymián sušený | |
| kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
| majoránka | Majoránka sušená |