Nutriční hodnoty (Ovocný košík v pudinkové louži)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
| Energie | 9 274 kJ / 2 217 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 66,10 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 52,08 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,02 g | 
| Tuky | 88,72 g | 
| – nasycené | 14,33 g | 
| – nenasycené | 56,47 g | 
| –– mononenasycené | 32,30 g | 
| –– polynenasycené | 24,17 g | 
| ––– omega 3 | 4,32 g | 
| Vláknina | 9,40 g | 
| Cholesterol | 1,55 g | 
| Sodík | 751 mg | 
| Sůl | 2,46 g | 
| Sacharidy | 284,35 g | 
| – cukry | 187,65 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g | 
| 6 lžic 6 lžic cukru | Cukr bílý | 150 g | 
| 6 lžic 6 lžic hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 60 g | 
| 1 lžíce 1 lžíce prášku do pečiva | Kypřící prášek | 15 g | 
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml | 
| 2 lžíce 2 lžíce vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 30 g | 
| 1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g | 
| cca 8 8 velkých jahod | Jahody čerstvé | |
| 2 2 banány | Banán čerstvý | 180 g | 
| jahodový džem | Marmeláda jahodová | |
| želatina | Želatina vepřová | 
 
	