Nutriční hodnoty (Ovocný košík v pudinkové louži)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
Energie | 9 274 kJ / 2 217 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 52,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,02 g |
Tuky | 88,72 g |
– nasycené | 14,33 g |
– nenasycené | 56,47 g |
–– mononenasycené | 32,30 g |
–– polynenasycené | 24,17 g |
––– omega 3 | 4,32 g |
Vláknina | 9,40 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 751 mg |
Sůl | 2,46 g |
Sacharidy | 284,35 g |
– cukry | 187,65 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
6 lžic 6 lžic cukru | Cukr bílý | 150 g |
6 lžic 6 lžic hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 60 g |
1 lžíce 1 lžíce prášku do pečiva | Kypřící prášek | 15 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
2 lžíce 2 lžíce vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 30 g |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
cca 8 8 velkých jahod | Jahody čerstvé | |
2 2 banány | Banán čerstvý | 180 g |
jahodový džem | Marmeláda jahodová | |
želatina | Želatina vepřová |