Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Těstovinový salát s kuřecím masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie471 kJ /
113 kcal
Bílkoviny3,14 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,14 g
Tuky0,65 g
– nasycené0,13 g
– nenasycené0,32 g
–– mononenasycené0,10 g
–– polynenasycené0,22 g
––– omega 30,00 g
Vláknina8,04 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 22 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy20,70 g
– cukry16,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 salátová okurka Okurka salátová čerstvá
4 4 rajčata Rajče červené čerstvé 240 g
1 1 větší cibule (nemusí být) Cibule čerstvá 70 g
paprika červená čerstvá Paprika červená čerstvá
paprika žlutá čerstvá Paprika žlutá čerstvá
paprika zelená čerstvá Paprika zelená čerstvá
kuřecí prsa uvařená nebo pečená Kuře prso
těstoviny vrtule Těstoviny pšeničné
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
tatarka s feferonkami. Tatarská omáčka

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.