Nutriční hodnoty (Těstovinový salát s kuřecím masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 471 kJ / 113 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,14 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,14 g |
| Tuky | 0,65 g |
| – nasycené | 0,13 g |
| – nenasycené | 0,32 g |
| –– mononenasycené | 0,10 g |
| –– polynenasycené | 0,22 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 8,04 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 22 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 20,70 g |
| – cukry | 16,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| 4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| 1 1 větší cibule (nemusí být) | Cibule čerstvá | 70 g |
| paprika červená čerstvá | Paprika červená čerstvá | |
| paprika žlutá čerstvá | Paprika žlutá čerstvá | |
| paprika zelená čerstvá | Paprika zelená čerstvá | |
| kuřecí prsa uvařená nebo pečená | Kuře prso | |
| těstoviny vrtule | Těstoviny pšeničné | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| tatarka s feferonkami. | Tatarská omáčka |