Nutriční hodnoty (Těstovinový salát s kuřecím masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 471 kJ / 113 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,14 g |
Tuky | 0,65 g |
– nasycené | 0,13 g |
– nenasycené | 0,32 g |
–– mononenasycené | 0,10 g |
–– polynenasycené | 0,22 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 8,04 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 22 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 20,70 g |
– cukry | 16,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
1 1 větší cibule (nemusí být) | Cibule čerstvá | 70 g |
paprika červená čerstvá | Paprika červená čerstvá | |
paprika žlutá čerstvá | Paprika žlutá čerstvá | |
paprika zelená čerstvá | Paprika zelená čerstvá | |
kuřecí prsa uvařená nebo pečená | Kuře prso | |
těstoviny vrtule | Těstoviny pšeničné | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
tatarka s feferonkami. | Tatarská omáčka |