Nutriční hodnoty (Farmářské bagety nebo bulky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 704 kJ / 1 841 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 59,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 59,25 g |
| Tuky | 9,77 g |
| – nasycené | 1,89 g |
| – nenasycené | 6,05 g |
| –– mononenasycené | 1,00 g |
| –– polynenasycené | 5,05 g |
| ––– omega 3 | 0,50 g |
| Vláknina | 21,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 12 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 368,60 g |
| – cukry | 28,10 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 420 g 420 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 420 g |
| 80 g 80 g žitné chlebové mouky | Mouka žitná hladká | 80 g |
| 2 2 zarovnané lžičky soli | Sůl mořská | |
| 1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
| zhruba 320 ml 320 ml vlažné vody - dle potřeby | Voda | 320 ml |
| 25 g 25 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 25 g |
| trochu trochu hladké mouky na vyvalování těsta. | Mouka pšeničná hladká |