Nutriční hodnoty (Šťouchané brambory s cibulí a mrkví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 2 263 kJ / 541 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,01 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,71 g |
| Tuky | 15,81 g |
| – nasycené | 7,36 g |
| – nenasycené | 7,79 g |
| –– mononenasycené | 6,08 g |
| –– polynenasycené | 1,71 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 20,28 g |
| Cholesterol | 14 mg |
| Sodík | 134 mg |
| Sůl | 0,25 g |
| Sacharidy | 80,85 g |
| – cukry | 17,15 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 7-8 7-8 středních brambor | Brambor zimní | 375 g |
| 2-3 2-3 větší vařené mrkve | Mrkev čerstvá | 125 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |