Nutriční hodnoty (Rychlá vepřová játra na slanině a sezamu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 8 065 kJ / 1 928 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 92,55 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,81 g |
Tuky | 150,56 g |
– nasycené | 65,23 g |
– nenasycené | 76,86 g |
–– mononenasycené | 61,50 g |
–– polynenasycené | 15,36 g |
––– omega 3 | 0,39 g |
Vláknina | 7,67 g |
Cholesterol | 1,49 g |
Sodík | 5,68 g |
Sůl | 14,12 g |
Sacharidy | 37,13 g |
– cukry | 4,29 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
450 g 450 g vepřových jater | Játra vepřová | 450 g |
150 g 150 g uzené slaniny -měla jsem gazdovskou | Špek | 150 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1/2 1/2 čerstvé papriky-měla jsem červenou masitou | ||
1 PL 1 PL sušené bazalky (nemusí být) | Bazalka sušená | 15 g |
1 PL 1 PL sezamových semínek | Sezam loupaný | 15 g |
3 PL 3 PL sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 45 ml |
1/2 kostky 1/2 kostky zeleninového bujónu | Bujón zeleninový | 5 g |
150 ml 150 ml horké vody | Voda | 150 ml |
hladká mouka na obalení jater | Mouka pšeničná hladká | |
kdo má rád-1 PL PL nasekaného libečku na závěr | Libeček čerstvý |