Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rychlá vepřová játra na slanině a sezamu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie8 065 kJ /
1 928 kcal
Bílkoviny103,36 g
– z toho živočišné bílkoviny92,55 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,81 g
Tuky150,56 g
– nasycené65,23 g
– nenasycené76,86 g
–– mononenasycené61,50 g
–– polynenasycené15,36 g
––– omega 30,39 g
Vláknina7,67 g
Cholesterol 1,49 g
Sodík 5,68 g
Sůl14,12 g
Sacharidy37,13 g
– cukry4,29 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
450 g 450 g vepřových jater Játra vepřová 450 g
150 g 150 g uzené slaniny -měla jsem gazdovskou Špek 150 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
1/2 1/2 čerstvé papriky-měla jsem červenou masitou
1 PL 1 PL sušené bazalky (nemusí být) Bazalka sušená 15 g
1 PL 1 PL sezamových semínek Sezam loupaný 15 g
3 PL 3 PL sojové omáčky Sójová omáčka Tamari 45 ml
1/2 kostky 1/2 kostky zeleninového bujónu Bujón zeleninový 5 g
150 ml 150 ml horké vody Voda 150 ml
hladká mouka na obalení jater Mouka pšeničná hladká
kdo má rád-1 PL PL nasekaného libečku na závěr Libeček čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.