Nutriční hodnoty (Štikozubec s rajčaty a petrželkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 985 kJ / 235 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,35 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,06 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,29 g |
| Tuky | 11,98 g |
| – nasycené | 5,06 g |
| – nenasycené | 6,67 g |
| –– mononenasycené | 5,72 g |
| –– polynenasycené | 0,95 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 10,46 g |
| Cholesterol | 20 mg |
| Sodík | 29 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 24,65 g |
| – cukry | 14,58 g |
| ––– laktóza | 0,06 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| štikozubec kapský (3 medailonky po 100 g) | Hejk filet | |
| sůl | Sůl mořská | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| 1/4 lžičky 1/4 lžičky mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 0.25 g |
| 3 3 malé plátky špeku | Špek | |
| 1 1 plná lžička rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| asi 7 cm asi 7 cm pórku | Pórek čerstvý | |
| 3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| 2 lžičky 2 lžičky nakrájené petrželky + na ozdobení | Petržel nať čerstvá | 10 g |
| 1 lžička 1 lžička másla | Máslo kravské | 8 g |
| 1 lžička 1 lžička olivového oleje | Olej olivový | 5 ml |