Nutriční hodnoty (Parmice pečené na másle a rozmarýnu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 394 kJ / 333 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,28 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,58 g |
| Tuky | 33,33 g |
| – nasycené | 21,50 g |
| – nenasycené | 11,42 g |
| –– mononenasycené | 10,51 g |
| –– polynenasycené | 0,91 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 1,08 g |
| Cholesterol | 102 mg |
| Sodík | 4 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 6,92 g |
| – cukry | 2,65 g |
| ––– laktóza | 0,32 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 parmice nachové - kuchyňsky upravené | Parmice | |
| 4 lžíce 4 lžíce másla | Máslo kravské | 40 g |
| 1 lžička 1 lžička sušeného rozmarýnu (čerstvě podrceného v hmoždíři) | Rozmarýn sušený | 5 g |
| 1 lžíce 1 lžíce citrónové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce pomerančové šťávy | Šťáva z pomeranče | 15 ml |
| několik větviček větviček čerstvého rozmarýnu | Rozmarýn čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská |