Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Parmice pečené na másle a rozmarýnu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 394 kJ /
333 kcal
Bílkoviny0,86 g
– z toho živočišné bílkoviny0,28 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,58 g
Tuky33,33 g
– nasycené21,50 g
– nenasycené11,42 g
–– mononenasycené10,51 g
–– polynenasycené0,91 g
––– omega 30,12 g
Vláknina1,08 g
Cholesterol 102 mg
Sodík 4 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,92 g
– cukry2,65 g
––– laktóza0,32 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 parmice nachové - kuchyňsky upravené Parmice
4 lžíce 4 lžíce másla Máslo kravské 40 g
1 lžička 1 lžička sušeného rozmarýnu (čerstvě podrceného v hmoždíři) Rozmarýn sušený 5 g
1 lžíce 1 lžíce citrónové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
1 lžíce 1 lžíce pomerančové šťávy Šťáva z pomeranče 15 ml
několik větviček větviček čerstvého rozmarýnu Rozmarýn čerstvý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.