Nutriční hodnoty (Parmice pečené na másle a rozmarýnu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 394 kJ / 333 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,28 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,58 g |
Tuky | 33,33 g |
– nasycené | 21,50 g |
– nenasycené | 11,42 g |
–– mononenasycené | 10,51 g |
–– polynenasycené | 0,91 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 1,08 g |
Cholesterol | 102 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,92 g |
– cukry | 2,65 g |
––– laktóza | 0,32 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 parmice nachové - kuchyňsky upravené | Parmice | |
4 lžíce 4 lžíce másla | Máslo kravské | 40 g |
1 lžička 1 lžička sušeného rozmarýnu (čerstvě podrceného v hmoždíři) | Rozmarýn sušený | 5 g |
1 lžíce 1 lžíce citrónové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
1 lžíce 1 lžíce pomerančové šťávy | Šťáva z pomeranče | 15 ml |
několik větviček větviček čerstvého rozmarýnu | Rozmarýn čerstvý | |
sůl | Sůl mořská |