Nutriční hodnoty (Desetiminutová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 122 kJ / 268 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 16,84 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,03 g |
Tuky | 13,19 g |
– nasycené | 5,18 g |
– nenasycené | 5,64 g |
–– mononenasycené | 3,97 g |
–– polynenasycené | 1,67 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 3,47 g |
Cholesterol | 271 mg |
Sodík | 1,62 g |
Sůl | 4,07 g |
Sacharidy | 18,35 g |
– cukry | 10,85 g |
––– laktóza | 9,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 lžička 1 lžička sušeného česneku | Česnek sušený | 5 g |
1 lžička 1 lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
větší štipec štipec drceného kmínu | Kmín mletý | |
1 lžička 1 lžička majoránky | Majoránka sušená | 7 g |
1 lžička 1 lžička Vegety | Kořenící směs sypká | 5 g |
1 kostka 1 kostka Masoxu | Bujón hovězí | 10 g |
1 1 lahůdková cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
dobrý tavený sýr | Sýr tavený | |
plátek plátek Nivy | Niva 50% t. v s. | |
200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
zbytek uzeniny | Párek vepřový | |
voda | Voda |