Nutriční hodnoty (Jahodová polévka s kefírem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 323 kJ / 555 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 20,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,20 g |
| Tuky | 21,05 g |
| – nasycené | 12,00 g |
| – nenasycené | 6,57 g |
| –– mononenasycené | 4,49 g |
| –– polynenasycené | 2,08 g |
| ––– omega 3 | 0,24 g |
| Vláknina | 12,00 g |
| Cholesterol | 120 mg |
| Sodík | 256 mg |
| Sůl | 0,63 g |
| Sacharidy | 61,25 g |
| – cukry | 61,25 g |
| ––– laktóza | 22,75 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g jahod | Jahody čerstvé | 600 g |
| 500 ml 500 ml kefíru | Kefír | 500 ml |
| 1 1 vanilkový pudink bez vaření | Puding v prášku | |
| šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
| moučkový cukr | Cukr bílý | |
| 100-150 ml 100-150 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 125 ml |