Nutriční hodnoty (BUBLANINA ovocná)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 14 098 kJ / 3 370 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,79 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,54 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 46,25 g |
Tuky | 99,18 g |
– nasycené | 25,66 g |
– nenasycené | 63,50 g |
–– mononenasycené | 43,30 g |
–– polynenasycené | 20,20 g |
––– omega 3 | 1,48 g |
Vláknina | 27,00 g |
Cholesterol | 792 mg |
Sodík | 1,08 g |
Sůl | 3,17 g |
Sacharidy | 524,95 g |
– cukry | 225,25 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 400 g |
110 g 110 g Hery | Margarín | 110 g |
110 g 110 g cukru | Cukr bílý | 110 g |
2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
250 g 250 g jahod | Jahody čerstvé | 250 g |
500 g 500 g vypeckovaných třešní | Třešně čerstvé | 500 g |
20 g 20 g cukru | Cukr bílý | 20 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
máslo | Máslo kravské | |
cukr | Cukr bílý | |
polohrubá mouka | Mouka pšeničná polohrubá |