Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (BUBLANINA ovocná)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie14 098 kJ /
3 370 kcal
Bílkoviny80,79 g
– z toho živočišné bílkoviny34,54 g
– z toho rostlinné bílkoviny46,25 g
Tuky99,18 g
– nasycené25,66 g
– nenasycené63,50 g
–– mononenasycené43,30 g
–– polynenasycené20,20 g
––– omega 31,48 g
Vláknina27,00 g
Cholesterol 792 mg
Sodík 1,08 g
Sůl3,17 g
Sacharidy524,95 g
– cukry225,25 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 400 g
110 g 110 g Hery Margarín 110 g
110 g 110 g cukru Cukr bílý 110 g
2 2 vanilkové cukry Cukr vanilkový
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
250 g 250 g jahod Jahody čerstvé 250 g
500 g 500 g vypeckovaných třešní Třešně čerstvé 500 g
20 g 20 g cukru Cukr bílý 20 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
máslo Máslo kravské
cukr Cukr bílý
polohrubá mouka Mouka pšeničná polohrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.