Nutriční hodnoty (Rajčatová kuřecí stehna s bylinkami - parní hrnec)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 767 kJ / 183 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 4,35 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,06 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,30 g | 
| Tuky | 7,23 g | 
| – nasycené | 4,40 g | 
| – nenasycené | 2,64 g | 
| –– mononenasycené | 2,19 g | 
| –– polynenasycené | 0,45 g | 
| ––– omega 3 | 0,03 g | 
| Vláknina | 13,16 g | 
| Cholesterol | 20 mg | 
| Sodík | 31 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 19,78 g | 
| – cukry | 10,56 g | 
| ––– laktóza | 0,06 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí stehna s kostí | Kuře stehno s kůží | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 lžíce 1 lžíce čerstvého oregana | Oregano čerstvé | |
| provensálské koření (nemusí být) | Provensálské koření | |
| 250 g 250 g cherry rajčat | Rajčata cherry | 250 g | 
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g | 
| 1 lžička 1 lžička hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 4 g | 
| 1 lžička 1 lžička másla | Máslo kravské | 8 g | 
| 1 lžička 1 lžička rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 5 g | 
| rýže | Rýže bílá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 2 hřebíčky | Hřebíček |