Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Králičí játra na divoko se dvěmi druhy dipů a se zeleninovým salátem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie3 822 kJ /
914 kcal
Bílkoviny120,98 g
– z toho živočišné bílkoviny120,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky43,84 g
– nasycené20,45 g
– nenasycené18,11 g
–– mononenasycené11,20 g
–– polynenasycené6,90 g
––– omega 31,74 g
Vláknina0,86 g
Cholesterol 2,53 g
Sodík 1,01 g
Sůl2,50 g
Sacharidy8,35 g
– cukry3,63 g
––– laktóza2,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g králičích jater Játra králičí 500 g
čerstvý mletý pepř Pepř černý mletý
bobkový list Bobkový list sušený
několik několik zrnek nového koření Nové koření
jalovec Jalovec sušený
mléko Mléko kravské polotučné 1,5%
hořčice ostrá Hořčice plnotučná
olej Olej řepkový
1 1 malý bílý jogurt Jogurt kravský bílý 1,5%
40 gramů 40 gramů sýru Gouda Wasabi - zelený Gouda 45% t. v s. 40 g
40 gramů 40 gramů sýru Gouda bez příchuti Gouda 45% t. v s. 40 g
citronová šťáva Šťáva z citrónu
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
1 lžíce 1 lžíce ostřejší hořčice Hořčice plnotučná 15 g
1 1 malý bílý jogurt Jogurt kravský bílý 1,5%
1- 2 lžičky 1- 2 lžičky brusinek Brusinky zavařené 7.5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.