Nutriční hodnoty (Fazolový salát s avokádem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 208 kJ / 289 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,47 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,47 g |
| Tuky | 21,33 g |
| – nasycené | 2,97 g |
| – nenasycené | 18,24 g |
| –– mononenasycené | 15,68 g |
| –– polynenasycené | 2,56 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 7,04 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 17 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 19,75 g |
| – cukry | 12,77 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 větší plechovka červených fazolí | Fazole červená ledvina | |
| 2 2 avokáda | Avokádo čerstvé | |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 1 1 okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| hrst hrst čerstvého koriandru | Koriandr listy čerstvé | |
| 2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |