Nutriční hodnoty (Jahody s vanilkovým krémem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 025 kJ / 962 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 21,00 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 14,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,00 g | 
| Tuky | 58,00 g | 
| – nasycené | 35,70 g | 
| – nenasycené | 18,90 g | 
| –– mononenasycené | 15,40 g | 
| –– polynenasycené | 3,50 g | 
| ––– omega 3 | 0,60 g | 
| Vláknina | 20,00 g | 
| Cholesterol | 180 mg | 
| Sodík | 210 mg | 
| Sůl | 0,50 g | 
| Sacharidy | 79,00 g | 
| – cukry | 79,00 g | 
| ––– laktóza | 19,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 4 ks 4 ks smetanového krému termizovaného (80 g - např.mráček) | Smetana kravská sladká 35% | |
| 500 ml 500 ml smetany 30% | Smetana kravská sladká 12% | 500 ml | 
| 1 kg 1 kg jahod | Jahody čerstvé | 1000 g | 
| čerstvá máta na ozdobu | Máta peprná list čerstvá | |
| 5 5 polévkových lžic cukru | Cukr bílý |