Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahody s vanilkovým krémem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 025 kJ /
962 kcal
Bílkoviny21,00 g
– z toho živočišné bílkoviny14,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,00 g
Tuky58,00 g
– nasycené35,70 g
– nenasycené18,90 g
–– mononenasycené15,40 g
–– polynenasycené3,50 g
––– omega 30,60 g
Vláknina20,00 g
Cholesterol 180 mg
Sodík 210 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy79,00 g
– cukry79,00 g
––– laktóza19,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 ks 4 ks smetanového krému termizovaného (80 g - např.mráček) Smetana kravská sladká 35%
500 ml 500 ml smetany 30% Smetana kravská sladká 12% 500 ml
1 kg 1 kg jahod Jahody čerstvé 1000 g
čerstvá máta na ozdobu Máta peprná list čerstvá
5 5 polévkových lžic cukru Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.