Nutriční hodnoty (Jahody s vanilkovým krémem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 025 kJ / 962 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 14,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,00 g |
Tuky | 58,00 g |
– nasycené | 35,70 g |
– nenasycené | 18,90 g |
–– mononenasycené | 15,40 g |
–– polynenasycené | 3,50 g |
––– omega 3 | 0,60 g |
Vláknina | 20,00 g |
Cholesterol | 180 mg |
Sodík | 210 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 79,00 g |
– cukry | 79,00 g |
––– laktóza | 19,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 ks 4 ks smetanového krému termizovaného (80 g - např.mráček) | Smetana kravská sladká 35% | |
500 ml 500 ml smetany 30% | Smetana kravská sladká 12% | 500 ml |
1 kg 1 kg jahod | Jahody čerstvé | 1000 g |
čerstvá máta na ozdobu | Máta peprná list čerstvá | |
5 5 polévkových lžic cukru | Cukr bílý |