Nutriční hodnoty (Ovocné řezy třeba s višněmi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 9 822 kJ / 2 348 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 65,27 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 45,27 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
| Tuky | 77,74 g |
| – nasycené | 37,18 g |
| – nenasycené | 30,32 g |
| –– mononenasycené | 25,60 g |
| –– polynenasycené | 4,72 g |
| ––– omega 3 | 0,29 g |
| Vláknina | 6,00 g |
| Cholesterol | 1,18 g |
| Sodík | 583 mg |
| Sůl | 1,62 g |
| Sacharidy | 343,70 g |
| – cukry | 194,10 g |
| ––– laktóza | 15,10 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
| 150 g 150 g cukru krupice | Cukr bílý | 150 g |
| 1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| 6 lžic 6 lžic horké vody | Voda | 108 ml |
| 1 1 pudink bez vaření Créme Olé | Puding v prášku | |
| 300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| višně (nebo jiné ovoce) | Višně čerstvé | |
| 1 1 ovocný pudink | Puding v prášku | |
| 1 lžíce 1 lžíce cukru (dle kyselosti ovoce) | Cukr bílý | 25 g |
| voda | Voda | |
| džem | Marmeláda jahodová |