Nutriční hodnoty (Zapečené maso s hořčicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 723 kJ / 1 607 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 153,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 138,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,00 g |
| Tuky | 44,95 g |
| – nasycené | 20,82 g |
| – nenasycené | 17,20 g |
| –– mononenasycené | 14,96 g |
| –– polynenasycené | 2,24 g |
| ––– omega 3 | 0,36 g |
| Vláknina | 16,50 g |
| Cholesterol | 324 mg |
| Sodík | 517 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 138,90 g |
| – cukry | 24,90 g |
| ––– laktóza | 17,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g vepřové kýty nebo kotlety | Vepřová kýta | 600 g |
| 750 g 750 g brambor | Brambor zimní | 750 g |
| 200 ml 200 ml kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
| 200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
| 1 1 velká lžíce Dijonské hořčice | Hořčice dijonská | |
| 3 3 malé lžičky obyčejné hořčice | Hořčice plnotučná | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| olej | Olej řepkový | |
| uzený sýr plátkový | Eidam 30% t. v s. uzený |