Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mangoldová polévka krémová)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie642 kJ /
153 kcal
Bílkoviny4,15 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,15 g
Tuky0,35 g
– nasycené0,04 g
– nenasycené0,12 g
–– mononenasycené0,02 g
–– polynenasycené0,10 g
––– omega 30,03 g
Vláknina3,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 9 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy31,60 g
– cukry2,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
10 10 mangoldových listů Mangold
1 1 smetana na vaření Smetana kravská sladká 12%
sůl 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
3 3 brambory Brambor zimní 150 g
polohrubá mouka Mouka pšeničná polohrubá
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.