Nutriční hodnoty (Mangoldová polévka krémová)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 642 kJ / 153 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,15 g |
Tuky | 0,35 g |
– nasycené | 0,04 g |
– nenasycené | 0,12 g |
–– mononenasycené | 0,02 g |
–– polynenasycené | 0,10 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 3,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 31,60 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
10 10 mangoldových listů | Mangold | |
1 1 smetana na vaření | Smetana kravská sladká 12% | |
sůl 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
3 3 brambory | Brambor zimní | 150 g |
polohrubá mouka | Mouka pšeničná polohrubá | |
sůl | Sůl mořská |