Nutriční hodnoty (Mangoldová polévka krémová)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 642 kJ / 153 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,15 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,15 g |
| Tuky | 0,35 g |
| – nasycené | 0,04 g |
| – nenasycené | 0,12 g |
| –– mononenasycené | 0,02 g |
| –– polynenasycené | 0,10 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 3,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 9 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 31,60 g |
| – cukry | 2,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 10 10 mangoldových listů | Mangold | |
| 1 1 smetana na vaření | Smetana kravská sladká 12% | |
| sůl 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| 3 3 brambory | Brambor zimní | 150 g |
| polohrubá mouka | Mouka pšeničná polohrubá | |
| sůl | Sůl mořská |