Nutriční hodnoty (Šťouchané brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 2 391 kJ / 571 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,94 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,94 g |
| Tuky | 1,10 g |
| – nasycené | 0,17 g |
| – nenasycené | 0,17 g |
| –– mononenasycené | 0,08 g |
| –– polynenasycené | 0,08 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 25,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 53 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 116,10 g |
| – cukry | 18,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g brambor (varný typ B nebo C) | Brambor zimní | 600 g |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| 3 3 velké žluté cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| jarní cibulka nebo petrželová nať | Cibulka jarní čerstvá |