Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ravioli plněné mletým masem a špenátem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie10 805 kJ /
2 583 kcal
Bílkoviny121,52 g
– z toho živočišné bílkoviny75,28 g
– z toho rostlinné bílkoviny46,24 g
Tuky109,67 g
– nasycené53,28 g
– nenasycené43,44 g
–– mononenasycené34,79 g
–– polynenasycené8,64 g
––– omega 30,67 g
Vláknina27,80 g
Cholesterol 1,40 g
Sodík 810 mg
Sůl1,94 g
Sacharidy267,04 g
– cukry31,67 g
––– laktóza0,64 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g pšeničné mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
sůl Sůl mořská
200 g 200 g špenátu Špenát čerstvý 200 g
3 3 velké cibule Cibule čerstvá 210 g
80 g 80 g másla Máslo kravské 80 g
1 lžíce 1 lžíce sekané petrželky Petržel nať čerstvá 15 g
200 g 200 g mletého hovězího masa Hovězí ořez 200 g
2 lžíce 2 lžíce strouhanky Strouhanka pšeničná 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.