Nutriční hodnoty (Ravioli plněné mletým masem a špenátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 10 805 kJ / 2 583 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 121,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 75,28 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 46,24 g |
Tuky | 109,67 g |
– nasycené | 53,28 g |
– nenasycené | 43,44 g |
–– mononenasycené | 34,79 g |
–– polynenasycené | 8,64 g |
––– omega 3 | 0,67 g |
Vláknina | 27,80 g |
Cholesterol | 1,40 g |
Sodík | 810 mg |
Sůl | 1,94 g |
Sacharidy | 267,04 g |
– cukry | 31,67 g |
––– laktóza | 0,64 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g pšeničné mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
sůl | Sůl mořská | |
200 g 200 g špenátu | Špenát čerstvý | 200 g |
3 3 velké cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
1 lžíce 1 lžíce sekané petrželky | Petržel nať čerstvá | 15 g |
200 g 200 g mletého hovězího masa | Hovězí ořez | 200 g |
2 lžíce 2 lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | 30 g |