Nutriční hodnoty (Mánkova rybí polévka na způsob dršťkové)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 602 kJ / 622 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 77,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,78 g |
Tuky | 24,12 g |
– nasycené | 11,73 g |
– nenasycené | 11,74 g |
–– mononenasycené | 7,24 g |
–– polynenasycené | 4,50 g |
––– omega 3 | 0,75 g |
Vláknina | 6,88 g |
Cholesterol | 254 mg |
Sodík | 294 mg |
Sůl | 0,64 g |
Sacharidy | 19,23 g |
– cukry | 10,72 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g filetů z ryb (pangasius nebo kapr) | Treska filet | 400 g |
1 l 1 l rybího vývaru (nebo vody) | Vývar rybí | 1000 ml |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžička 1 lžička rajského protlaku | Protlak rajčatový | 5 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
1 lžíce 1 lžíce sladké papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
1 1 vrchovatá lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
majoránka | Majoránka sušená |