Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mánkova rybí polévka na způsob dršťkové)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 602 kJ /
622 kcal
Bílkoviny80,08 g
– z toho živočišné bílkoviny77,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,78 g
Tuky24,12 g
– nasycené11,73 g
– nenasycené11,74 g
–– mononenasycené7,24 g
–– polynenasycené4,50 g
––– omega 30,75 g
Vláknina6,88 g
Cholesterol 254 mg
Sodík 294 mg
Sůl0,64 g
Sacharidy19,23 g
– cukry10,72 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g filetů z ryb (pangasius nebo kapr) Treska filet 400 g
1 l 1 l rybího vývaru (nebo vody) Vývar rybí 1000 ml
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžička 1 lžička rajského protlaku Protlak rajčatový 5 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
1 lžíce 1 lžíce sladké papriky Paprika červená sušená 10 g
1 1 vrchovatá lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
majoránka Majoránka sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.