Nutriční hodnoty (Letní kuřecí hrnec)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 999 kJ / 1 434 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,78 g |
| Tuky | 139,07 g |
| – nasycené | 65,99 g |
| – nenasycené | 70,74 g |
| –– mononenasycené | 60,08 g |
| –– polynenasycené | 10,66 g |
| ––– omega 3 | 0,59 g |
| Vláknina | 6,72 g |
| Cholesterol | 170 mg |
| Sodík | 1,67 g |
| Sůl | 4,10 g |
| Sacharidy | 30,01 g |
| – cukry | 24,00 g |
| ––– laktóza | 3,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 100 g 100 g anglické slaniny (tenké proužky) | Anglická slanina | 100 g |
| 500 ml 500 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 500 ml |
| 8 8 malých raných brambor | Brambor raný | |
| 1 hrst 1 hrst čerstvého hrášku (nebo mražený) | Hrášek zelený | |
| 1 hrst 1 hrst zelených fazolek | Fazolky čerstvé | |
| 1 hrst 1 hrst kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
| 6-8 6-8 malých rajčátek | Rajče červené čerstvé | 420 g |
| 2 2 velké smetanové sýry | Sýr tavený | |
| 100 g 100 g smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 100 ml |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu |