Nutriční hodnoty (Ravioli plněné okounem na pomerančích)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 112 kJ / 1 939 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 57,16 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,74 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,42 g |
| Tuky | 107,21 g |
| – nasycené | 58,97 g |
| – nenasycené | 39,76 g |
| –– mononenasycené | 34,65 g |
| –– polynenasycené | 5,11 g |
| ––– omega 3 | 0,38 g |
| Vláknina | 13,48 g |
| Cholesterol | 1,03 g |
| Sodík | 307 mg |
| Sůl | 0,63 g |
| Sacharidy | 180,00 g |
| – cukry | 5,94 g |
| ––– laktóza | 0,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g semolinové mouky (mouka z tvrdozrnné pšenice) | Mouka semolinová | 250 g |
| 2 2 celá vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 300 300 g filet okouna nilského | Mořský okoun | |
| 4 4 sardinky v oleji | Sardinky v oleji | |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| 1/2 skleničky 1/2 skleničky bílého vína | Víno bílé suché | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 2 pomeranče | Pomeranč čerstvý | |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| hladkolistá petrželka | Petržel nať čerstvá |