Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Paella se šafránem, kuřecím masem a plody moře)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 937 kJ /
1 897 kcal
Bílkoviny103,76 g
– z toho živočišné bílkoviny71,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,86 g
Tuky9,71 g
– nasycené3,60 g
– nenasycené4,68 g
–– mononenasycené2,35 g
–– polynenasycené2,33 g
––– omega 30,70 g
Vláknina27,30 g
Cholesterol 165 mg
Sodík 243 mg
Sůl0,51 g
Sacharidy307,40 g
– cukry54,96 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g konzervovaných mušlí (nebo drobných mořských živočichů, uzené mušle, sépie)
300 g 300 g kuřecích prsních řízků Kuře prso 300 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
2 2 čerstvé papriky Paprika červená čerstvá 300 g
3 3 rajčata Rajče červené čerstvé 180 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
300 g 300 g rýže Rýže bílá 300 g
300 ml 300 ml vývaru Vývar hovězí 300 ml
200 ml 200 ml bílého vína Víno bílé suché 200 ml
1 lžíce 1 lžíce sladké mleté papriky Paprika červená sušená 10 g
špetka špetka šafránu Šafrán sušený
olivový olej Olej olivový
máslo Máslo kravské
citrónový pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
máslo Máslo kravské
petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.