Nutriční hodnoty (Paella se šafránem, kuřecím masem a plody moře)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 937 kJ / 1 897 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 71,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 31,86 g |
Tuky | 9,71 g |
– nasycené | 3,60 g |
– nenasycené | 4,68 g |
–– mononenasycené | 2,35 g |
–– polynenasycené | 2,33 g |
––– omega 3 | 0,70 g |
Vláknina | 27,30 g |
Cholesterol | 165 mg |
Sodík | 243 mg |
Sůl | 0,51 g |
Sacharidy | 307,40 g |
– cukry | 54,96 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g konzervovaných mušlí (nebo drobných mořských živočichů, uzené mušle, sépie) | ||
300 g 300 g kuřecích prsních řízků | Kuře prso | 300 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 2 čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
300 g 300 g rýže | Rýže bílá | 300 g |
300 ml 300 ml vývaru | Vývar hovězí | 300 ml |
200 ml 200 ml bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
1 lžíce 1 lžíce sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
špetka špetka šafránu | Šafrán sušený | |
olivový olej | Olej olivový | |
máslo | Máslo kravské | |
citrónový pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
máslo | Máslo kravské | |
petrželka | Petržel nať čerstvá |