Nutriční hodnoty (Bramborová kuřecí polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 655 kJ / 156 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,34 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,34 g |
| Tuky | 0,31 g |
| – nasycené | 0,05 g |
| – nenasycené | 0,10 g |
| –– mononenasycené | 0,01 g |
| –– polynenasycené | 0,09 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 6,71 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 52 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 31,50 g |
| – cukry | 3,78 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| kuřecí maso na polévku (skelet, křídla ... jak je kdo zvyklý) | Hovězí ořez | |
| 1 1 velká mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 3 3 větší brambory | Brambor zimní | 150 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| máslová jíška | Jíška máslová | |
| zelené bylinky (petržel, libeček, pažitka) | Petržel nať čerstvá |