Nutriční hodnoty (Vepřové ragú po selsku-DIA)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 940 kJ / 464 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 24,29 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,31 g |
| Tuky | 13,00 g |
| – nasycené | 3,11 g |
| – nenasycené | 8,34 g |
| –– mononenasycené | 6,13 g |
| –– polynenasycené | 2,20 g |
| ––– omega 3 | 0,44 g |
| Vláknina | 23,67 g |
| Cholesterol | 79 mg |
| Sodík | 211 mg |
| Sůl | 0,43 g |
| Sacharidy | 48,60 g |
| – cukry | 5,63 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 120 g 120 g libové plece | Vepřová plec | 120 g |
| 1 lžička 1 lžička oleje | Olej řepkový | 5 ml |
| 2 g 2 g slaniny | Špek | 2 g |
| 2 g 2 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 2 g |
| 40 g 40 g cibule | Cibule čerstvá | 40 g |
| 2 2 větší stroužky česneku | Česnek čerstvý | 140 g |
| 40 g 40 g žampionů (mohou být z konzervy) | Žampion čerstvý | 40 g |
| 1/4 kostky 1/4 kostky masoxu | Bujón hovězí | 2.5 g |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |