Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Indiánské plecko)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 379 kJ /
1 286 kcal
Bílkoviny202,64 g
– z toho živočišné bílkoviny199,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,64 g
Tuky42,45 g
– nasycené10,47 g
– nenasycené21,17 g
–– mononenasycené18,36 g
–– polynenasycené2,81 g
––– omega 30,20 g
Vláknina12,32 g
Cholesterol 650 mg
Sodík 517 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy21,00 g
– cukry8,96 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřové plece Vepřová plec 1000 g
2 2 velké cibule Cibule čerstvá 140 g
sůl Sůl mořská
mletá sušená cibule Cibule sušená
mletý pepř Pepř černý mletý
sušená paprika Paprika červená sušená
saturejka Saturejka sušená
řecké seno Pískavice semena
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
olivový olej (dle potřeby) Olej olivový
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.