Nutriční hodnoty (Jablečné noky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 615 kJ / 1 581 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 66,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 39,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 27,60 g |
| Tuky | 30,46 g |
| – nasycené | 10,97 g |
| – nenasycené | 12,53 g |
| –– mononenasycené | 8,84 g |
| –– polynenasycené | 3,69 g |
| ––– omega 3 | 0,44 g |
| Vláknina | 24,45 g |
| Cholesterol | 550 mg |
| Sodík | 1,23 g |
| Sůl | 2,84 g |
| Sacharidy | 247,55 g |
| – cukry | 80,55 g |
| ––– laktóza | 7,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
| 3 3 rohlíky | Rohlík pšeničný bílý | 129 g |
| 2 2 polévkové lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| 2 lžíce 2 lžíce rozinek | Rozinky | 30 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 120 g 120 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 120 g |
| 200 g 200 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 200 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| cukr | Cukr bílý |