Nutriční hodnoty (Lafeta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 7 893 kJ / 1 887 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,97 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 15,29 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,68 g |
| Tuky | 136,86 g |
| – nasycené | 64,73 g |
| – nenasycené | 67,64 g |
| –– mononenasycené | 57,19 g |
| –– polynenasycené | 10,45 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 20,45 g |
| Cholesterol | 364 mg |
| Sodík | 2,88 g |
| Sůl | 7,12 g |
| Sacharidy | 124,09 g |
| – cukry | 11,38 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 4 zrnka 4 zrnka pepře | Pepř černý | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky kmínu | Kmín | 2.5 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 kostka 1 kostka masového bujónu | Bujón hovězí | 10 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 150 g 150 g slaniny | Špek | 150 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| mletá červená paprika | Paprika červená sušená | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| 3 3 brambory | Brambor zimní | 150 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| polohrubá mouka (množství dle potřeby) | Mouka pšeničná polohrubá | |