Nutriční hodnoty (Lafeta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 7 893 kJ / 1 887 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,97 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 15,29 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,68 g |
Tuky | 136,86 g |
– nasycené | 64,73 g |
– nenasycené | 67,64 g |
–– mononenasycené | 57,19 g |
–– polynenasycené | 10,45 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 20,45 g |
Cholesterol | 364 mg |
Sodík | 2,88 g |
Sůl | 7,12 g |
Sacharidy | 124,09 g |
– cukry | 11,38 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
4 zrnka 4 zrnka pepře | Pepř černý | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky kmínu | Kmín | 2.5 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
1 kostka 1 kostka masového bujónu | Bujón hovězí | 10 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
150 g 150 g slaniny | Špek | 150 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
mletá červená paprika | Paprika červená sušená | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
3 3 brambory | Brambor zimní | 150 g |
sůl | Sůl mořská | |
polohrubá mouka (množství dle potřeby) | Mouka pšeničná polohrubá | |