Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bašta Bohů

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mikaca

Středně náročný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny

Porce: dle pekáče

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie19 639 kJ /
4 694 kcal
Bílkoviny74,81 g
Tuky150,32 g
Vláknina67,00 g
Cholesterol 860 mg
Sodík 292 mg
Sůl0,82 g
Sacharidy726,95 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nakrájet jablka na kostičky, poté dát vodu do poloviny hrnce, do hrnce jablka a počkat, až se utvoří povidla a dát vychladnout. Krok 2: Těsto zpracovat rukama do hladka a udělat jako bochník. Dát vychladit. Krok 3: Potom na pekáče dáme těsto samozřejmě ne v bochníku, ale jako placka přes celý pekáč. Krok 4: Na to vychlazená jablka a ze zbytku těsta nějak dozdobit. Pečeme na 220°C a délka podle barvy.

Zveřejněno 11. 4. 2011 16:08

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bašta Bohů

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lv45

Podobné recepty

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bašta Bohů

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lv45

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

děkuju všem

Hezký recept,jsi šikovný v10létech,to tě chválím!:yes:

Bibi - autor to určitě opraví - podle mně to je polohrubá mouka - zkratka a to ú se tam dostalo překlepem, ale uvidíme, co autor;-)

Mikačo, co to je úpl. mouka:-?to netuším:-O

:yes: Šikula, jen ještě dopiš, na kolik stupňů a jak asi dlouho pečeš :-)

:-O:-O:-O10 let:-O:-?:-?:-? klobouk dolů:-!:yes::yes::yes::yes::-K:-K

Tématické fráze:
jak zpracovat letní jablka, jak zpracovat jablka, bašta s jablky, letní jablka recepty, jablková povidla z letních jablek, bašta moučník, jak zpravobvat letni jablka, povidla z letních jablek, letní jablka recept, jak zpracovat.letni jablka, moučník bašta, recepty z povidel, povidla z jabek, jablka - jak zpracovat, jak spracovat jabka, recept s letnich jablek, recepty z jablk letnich, jak zpracovat jabka recept, jak spracovat letni jablka, bibi bohu

Suroviny:
mouka polohrubá, cukr, máslo, vejce, žloutek, prášek do pečiva, mléko, jablko, cukr, skořice, cukr vanilkový

Přidat fotografie receptu