Nutriční hodnoty (Tatarkové koláčky s pórkovou náplní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 586 kJ / 3 725 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 95,83 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 36,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 59,15 g |
| Tuky | 195,77 g |
| – nasycené | 63,73 g |
| – nenasycené | 119,56 g |
| –– mononenasycené | 62,76 g |
| –– polynenasycené | 56,79 g |
| ––– omega 3 | 1,58 g |
| Vláknina | 21,68 g |
| Cholesterol | 519 mg |
| Sodík | 6,71 g |
| Sůl | 16,71 g |
| Sacharidy | 384,14 g |
| – cukry | 38,92 g |
| ––– laktóza | 6,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
| 100 g 100 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g |
| 100 g 100 g tatarky | Tatarská omáčka | 100 g |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
| 2 lžičky 2 lžičky cukru | Cukr bílý | 10 g |
| 1/2 kostky 1/2 kostky droždí (22 g) | Droždí pekařské lisované | 21 g |
| 270 ml 270 ml vody | Voda | 270 ml |
| 1 1 menší porek | Pórek čerstvý | |
| 100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
| lžíce lžíce oleje | Olej řepkový | |
| 1 1 vejce na potření | Vejce slepičí | 70 g |
| 100 g 100 g strouhaného sýra na posypání | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |