Nutriční hodnoty (Olivový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 822 kJ / 1 152 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 49,81 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 37,11 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,70 g |
| Tuky | 66,47 g |
| – nasycené | 14,46 g |
| – nenasycené | 46,89 g |
| –– mononenasycené | 35,51 g |
| –– polynenasycené | 11,38 g |
| ––– omega 3 | 0,36 g |
| Vláknina | 12,90 g |
| Cholesterol | 563 mg |
| Sodík | 975 mg |
| Sůl | 1,92 g |
| Sacharidy | 82,30 g |
| – cukry | 19,50 g |
| ––– laktóza | 15,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 80 g 80 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 80 g |
| 1 konzerva 1 konzerva sardinek v oleji | Sardinky v oleji | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 50 g 50 g nahrubo nastrouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |
| 350 g 350 g zelených oliv | Olivy čerstvé nezralé | 350 g |