Nutriční hodnoty (Fazolovo zeleninová polévka s klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 236 kJ / 1 491 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,62 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 28,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 56,32 g |
Tuky | 35,27 g |
– nasycené | 16,70 g |
– nenasycené | 18,05 g |
–– mononenasycené | 9,44 g |
–– polynenasycené | 8,62 g |
––– omega 3 | 1,05 g |
Vláknina | 149,81 g |
Cholesterol | 154 mg |
Sodík | 2,18 g |
Sůl | 5,30 g |
Sacharidy | 135,70 g |
– cukry | 33,98 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g barevných fazolí | Fazole červená ledvina | 250 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
kousek kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
5 kuliček 5 kuliček barevného pepře | Pepř barevný | |
5 kuliček 5 kuliček jalovce | Jalovec sušený | |
5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
3 lístky 3 lístky šalvěje | Šalvěj čerstvá | |
libeček | Libeček čerstvý | |
2 řapíky 2 řapíky řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | 1000 g |
2 2 brambory | Brambor zimní | 100 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
trochu trochu hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
1-2 lžičky 1-2 lžičky mleté červené papriky(možno i pálivou) | ||
200 g 200 g pikantní klobásy | Klobása | 200 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |