Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolovo zeleninová polévka s klobásou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 236 kJ /
1 491 kcal
Bílkoviny84,62 g
– z toho živočišné bílkoviny28,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny56,32 g
Tuky35,27 g
– nasycené16,70 g
– nenasycené18,05 g
–– mononenasycené9,44 g
–– polynenasycené8,62 g
––– omega 31,05 g
Vláknina149,81 g
Cholesterol 154 mg
Sodík 2,18 g
Sůl5,30 g
Sacharidy135,70 g
– cukry33,98 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g barevných fazolí Fazole červená ledvina 250 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
kousek kousek celeru Celer bulva čerstvá
sůl Sůl mořská
5 kuliček 5 kuliček barevného pepře Pepř barevný
5 kuliček 5 kuliček jalovce Jalovec sušený
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
3 lístky 3 lístky šalvěje Šalvěj čerstvá
libeček Libeček čerstvý
2 řapíky 2 řapíky řapíkatého celeru Celer řapíkatý 1000 g
2 2 brambory Brambor zimní 100 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
trochu trochu hladké mouky Mouka pšeničná hladká
1-2 lžičky 1-2 lžičky mleté červené papriky(možno i pálivou)
200 g 200 g pikantní klobásy Klobása 200 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.