Nutriční hodnoty (Čalamáda, jak ji dělám já)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 21 286 kJ / 5 088 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 169,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 169,00 g |
| Tuky | 32,40 g |
| – nasycené | 6,20 g |
| – nenasycené | 17,00 g |
| –– mononenasycené | 6,10 g |
| –– polynenasycené | 10,90 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 364,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 22,19 g |
| Sůl | 50,00 g |
| Sacharidy | 895,00 g |
| – cukry | 710,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 kg 3 kg bílých paprik - slovenské | Paprika bílá čerstvá | 3000 g |
| 5 kg 5 kg okurek nakladaček už větších odrostlejších | Okurka polní zavařená | 5000 g |
| 2 hlávky 2 hlávky bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | 6000 g |
| 1 kg 1 kg cibule | Cibule čerstvá | 1000 g |
| 2 ks 2 ks Deko na zavařování | Sůl mořská | |
| voda | Voda | |
| cukr | Cukr bílý | |
| ocet | Ocet lihový |