Nutriční hodnoty (Čalamáda, jak ji dělám já)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 21 286 kJ / 5 088 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 169,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 169,00 g |
Tuky | 32,40 g |
– nasycené | 6,20 g |
– nenasycené | 17,00 g |
–– mononenasycené | 6,10 g |
–– polynenasycené | 10,90 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 364,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 22,19 g |
Sůl | 50,00 g |
Sacharidy | 895,00 g |
– cukry | 710,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 kg 3 kg bílých paprik - slovenské | Paprika bílá čerstvá | 3000 g |
5 kg 5 kg okurek nakladaček už větších odrostlejších | Okurka polní zavařená | 5000 g |
2 hlávky 2 hlávky bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | 6000 g |
1 kg 1 kg cibule | Cibule čerstvá | 1000 g |
2 ks 2 ks Deko na zavařování | Sůl mořská | |
voda | Voda | |
cukr | Cukr bílý | |
ocet | Ocet lihový |