Nutriční hodnoty (Vločková polévka,studentská)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 225 kJ / 3 400 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 163,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 162,54 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 239,25 g |
– nasycené | 143,39 g |
– nenasycené | 88,88 g |
–– mononenasycené | 31,81 g |
–– polynenasycené | 57,07 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 8,75 g |
Cholesterol | 828 mg |
Sodík | 33,94 g |
Sůl | 91,54 g |
Sacharidy | 144,92 g |
– cukry | 8,00 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 lžíce 2 lžíce másla nebo oleje | Máslo kravské | 20 g |
1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3-4 hrsti 3-4 hrsti ovesných vloček | Vločky ovesné | |
3 3 vajíčka | Vejce slepičí | 210 g |
1 litr 1 litr vývaru z masoxu nebo zeleninový vývar | Bujón hovězí | 1000 g |