Nutriční hodnoty (Králičí filetky ve vinné marinádě s paprikovou přílohou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 021 kJ / 722 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,15 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,15 g |
| Tuky | 5,00 g |
| – nasycené | 0,70 g |
| – nenasycené | 3,90 g |
| –– mononenasycené | 2,10 g |
| –– polynenasycené | 1,80 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 16,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 182 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 84,00 g |
| – cukry | 62,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| králičí filety dle počtu strávníků (já měla 4 ks) | Králík filet | |
| koření Čarodějka | Provensálské koření | |
| 4 dcl 4 dcl bílého suchého vína (počítáme 1 dcl na kus filetu) | Víno bílé suché | 400 ml |
| 1 KL 1 KL hořčice s medem a koprem | Hořčice plnotučná | |
| 1 KL 1 KL pikantní hořčice | Hořčice dijonská | 5 g |
| na špičku lžičky lžičky česnekové pasty nebo malý prolisovaný čerstvý stroužek česneku | Česnek čerstvý | |
| 4 4 pěkné, opravdu kvalitní papriky kapie (na porci filetu 1 paprika) | Paprika červená čerstvá | 1000 g |
| tuk nebo olej na smažení | Margarín |