Nutriční hodnoty (Vepřová pečeně pro diabetiky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 109 kJ / 1 460 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 107,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 88,28 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,78 g |
| Tuky | 62,88 g |
| – nasycené | 15,88 g |
| – nenasycené | 32,91 g |
| –– mononenasycené | 24,42 g |
| –– polynenasycené | 8,49 g |
| ––– omega 3 | 0,55 g |
| Vláknina | 23,35 g |
| Cholesterol | 451 mg |
| Sodík | 4,36 g |
| Sůl | 10,67 g |
| Sacharidy | 105,15 g |
| – cukry | 25,55 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g krkovičky (- plátky) | Vepřová krkovice | 400 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| celý kmín | Kmín | |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| 3-4 3-4 brambory | Brambor zimní | 175 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 30 g 30 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 30 g |
| 1 1 vajíčko | Vejce slepičí | 70 g |
| 500 g 500 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 20 g 20 g tuku | Margarín | 20 g |
| 20 g 20 g cibule | Cibule čerstvá | 20 g |
| 200 g 200 g syrových brambor | Brambor zimní | 200 g |
| pokud chceme osladit, tak umělé sladidlo | E951 - Aspartam |