Nutriční hodnoty (Fazolový guláš II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 638 kJ / 631 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 107,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 105,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,24 g |
Tuky | 16,25 g |
– nasycené | 3,95 g |
– nenasycené | 8,20 g |
–– mononenasycené | 6,83 g |
–– polynenasycené | 1,37 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 7,14 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 270 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 12,60 g |
– cukry | 4,62 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřového masa | Vepřová kýta | 500 g |
1/2 balíčku 1/2 balíčku červených fazolí | Fazole červená ledvina | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
mletá paprika | Paprika červená sušená | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
gulášové koření | Koření Argentina |