Nutriční hodnoty (Fazolový guláš II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 638 kJ / 631 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 107,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 105,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,24 g |
| Tuky | 16,25 g |
| – nasycené | 3,95 g |
| – nenasycené | 8,20 g |
| –– mononenasycené | 6,83 g |
| –– polynenasycené | 1,37 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 7,14 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 270 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 12,60 g |
| – cukry | 4,62 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřového masa | Vepřová kýta | 500 g |
| 1/2 balíčku 1/2 balíčku červených fazolí | Fazole červená ledvina | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| gulášové koření | Koření Argentina |