Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolový guláš II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 638 kJ /
631 kcal
Bílkoviny107,24 g
– z toho živočišné bílkoviny105,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,24 g
Tuky16,25 g
– nasycené3,95 g
– nenasycené8,20 g
–– mononenasycené6,83 g
–– polynenasycené1,37 g
––– omega 30,05 g
Vláknina7,14 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 270 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy12,60 g
– cukry4,62 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřového masa Vepřová kýta 500 g
1/2 balíčku 1/2 balíčku červených fazolí Fazole červená ledvina
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
mletá paprika Paprika červená sušená
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
gulášové koření Koření Argentina

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.