Nutriční hodnoty (Slaný závin s cuketou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 243 kJ / 1 014 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 64,59 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 61,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,92 g |
| Tuky | 67,90 g |
| – nasycené | 32,62 g |
| – nenasycené | 32,36 g |
| –– mononenasycené | 26,21 g |
| –– polynenasycené | 6,14 g |
| ––– omega 3 | 0,45 g |
| Vláknina | 5,88 g |
| Cholesterol | 227 mg |
| Sodík | 2,14 g |
| Sůl | 5,25 g |
| Sacharidy | 18,73 g |
| – cukry | 10,01 g |
| ––– laktóza | 1,43 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g listového těsta | Listové těsto | 300 g |
| 250 g 250 g mletého masa (hovězí, vepřové nebo kuřecí) | Vepřový ořez | 250 g |
| 2 2 větší rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 100 ml 100 ml červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
| 1 1 větší cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 100 g 100 g modrého sýru (např. niva) | Niva 50% t. v s. | 100 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| sušená paprika | Paprika červená sušená | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| žloutek na potření | Vaječný žloutek | |
| kmín na posypání | Kmín |