Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jemná zeleninová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 116 kJ /
745 kcal
Bílkoviny23,42 g
– z toho živočišné bílkoviny0,11 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,31 g
Tuky14,50 g
– nasycené8,98 g
– nenasycené6,24 g
–– mononenasycené4,44 g
–– polynenasycené1,79 g
––– omega 30,17 g
Vláknina22,72 g
Cholesterol 38 mg
Sodík 77 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy120,99 g
– cukry19,06 g
––– laktóza0,12 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 litr 1 litr zeleninového vývaru Vývar zeleninový 1000 ml
2 2 mladé malé cukety Cuketa čerstvá 200 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 brambora Brambor zimní 50 g
120 g 120 g hrášku Hrášek zelený 120 g
15 g 15 g másla Máslo kravské 15 g
100 g 100 g uvařených drobných těstovin Těstoviny pšeničné 100 g
sůl Sůl mořská
petrželka Petržel nať čerstvá
strouhaný sýr tvrdý Sýr kravský tvrdý 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.