Nutriční hodnoty (Bulharský salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 596 kJ / 3 011 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 44,00 g |
Tuky | 109,40 g |
– nasycené | 8,90 g |
– nenasycené | 94,40 g |
–– mononenasycené | 65,30 g |
–– polynenasycené | 29,10 g |
––– omega 3 | 8,20 g |
Vláknina | 107,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 305 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 429,00 g |
– cukry | 377,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 1000 g |
1 kg 1 kg paprik | Paprika bílá čerstvá | 1000 g |
1 kg 1 kg okurek | Okurka salátová čerstvá | 1000 g |
1 kg 1 kg cibule | Cibule čerstvá | 1000 g |
2 dl 2 dl vody | Voda | 200 ml |
2 dl 2 dl octu | Ocet lihový | 200 ml |
2 dl 2 dl cukru | Cukr bílý | 200 g |
1 dl 1 dl oleje | Olej řepkový | 100 ml |
1 1 nakladač |