Nutriční hodnoty (Bulharský salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 596 kJ / 3 011 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 44,00 g |
| Tuky | 109,40 g |
| – nasycené | 8,90 g |
| – nenasycené | 94,40 g |
| –– mononenasycené | 65,30 g |
| –– polynenasycené | 29,10 g |
| ––– omega 3 | 8,20 g |
| Vláknina | 107,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 305 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 429,00 g |
| – cukry | 377,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 1000 g |
| 1 kg 1 kg paprik | Paprika bílá čerstvá | 1000 g |
| 1 kg 1 kg okurek | Okurka salátová čerstvá | 1000 g |
| 1 kg 1 kg cibule | Cibule čerstvá | 1000 g |
| 2 dl 2 dl vody | Voda | 200 ml |
| 2 dl 2 dl octu | Ocet lihový | 200 ml |
| 2 dl 2 dl cukru | Cukr bílý | 200 g |
| 1 dl 1 dl oleje | Olej řepkový | 100 ml |
| 1 1 nakladač |