Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bulharský salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 596 kJ /
3 011 kcal
Bílkoviny44,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny44,00 g
Tuky109,40 g
– nasycené8,90 g
– nenasycené94,40 g
–– mononenasycené65,30 g
–– polynenasycené29,10 g
––– omega 38,20 g
Vláknina107,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 305 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy429,00 g
– cukry377,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg rajčat Rajče červené čerstvé 1000 g
1 kg 1 kg paprik Paprika bílá čerstvá 1000 g
1 kg 1 kg okurek Okurka salátová čerstvá 1000 g
1 kg 1 kg cibule Cibule čerstvá 1000 g
2 dl 2 dl vody Voda 200 ml
2 dl 2 dl octu Ocet lihový 200 ml
2 dl 2 dl cukru Cukr bílý 200 g
1 dl 1 dl oleje Olej řepkový 100 ml
1 1 nakladač

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.