Nutriční hodnoty (Voňavý divoký pekáč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 501 kJ / 359 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,04 g |
| Tuky | 0,61 g |
| – nasycené | 0,28 g |
| – nenasycené | 0,28 g |
| –– mononenasycené | 0,03 g |
| –– polynenasycené | 0,25 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 19,74 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 34 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 46,20 g |
| – cukry | 7,42 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 uzená žebra | Vepřová žebra | |
| 4 4 kuřecí paličky | Paličky kuřecí | |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 palice 1 palice česneku | Česnek čerstvý | 90 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku (oloupané) | Česnek čerstvý | 21 g |
| 200 ml 200 ml bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| jalovec | Jalovec sušený | |
| nové koření | Nové koření | |
| červená paprika | Paprika červená čerstvá | |
| čerstvý rozmarýn | Rozmarýn čerstvý | |
| čerstvý tymián | Tymián čerstvý | |
| vývar z uzeného masa | Vývar masový | |
| sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
| máslo | Máslo kravské |