Nutriční hodnoty (Kuřecí závitky s žampionovou náplní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 942 kJ / 2 137 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,11 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,11 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 225,12 g |
| – nasycené | 106,14 g |
| – nenasycené | 112,00 g |
| –– mononenasycené | 95,60 g |
| –– polynenasycené | 16,40 g |
| ––– omega 3 | 0,31 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 693 mg |
| Sodík | 4,20 g |
| Sůl | 10,42 g |
| Sacharidy | 1,65 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí řízky | Kuře prso | |
| 25 dkg 25 dkg anglické slaniny nebo debrecínského boku | Anglická slanina | 250 g |
| 6 6 velkých žampionů | Žampion čerstvý | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 2 ks 2 ks mladé cibulky (zelená i bílá část) | Cibulka jarní čerstvá | |
| koření Vepřová pečeně | Kmín mletý | |
| prášek ze sušených hub | Houby sušené směs | |
| tuk (já používám tekutou Ramu) | Margarín |