Nutriční hodnoty (Jablková bábovka s pudinkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
| Energie | 15 142 kJ / 3 619 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 47,22 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 15,62 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 31,60 g |
| Tuky | 167,99 g |
| – nasycené | 14,53 g |
| – nenasycené | 141,91 g |
| –– mononenasycené | 99,89 g |
| –– polynenasycené | 42,02 g |
| ––– omega 3 | 12,46 g |
| Vláknina | 19,40 g |
| Cholesterol | 466 mg |
| Sodík | 318 mg |
| Sůl | 1,34 g |
| Sacharidy | 469,86 g |
| – cukry | 243,33 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g nahrubo nastrouhaná jablka | Jablko čerstvé | 400 g |
| 300 g 300 g polohrubá mouka | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
| 200 g 200 g cukr | Cukr bílý | 200 g |
| 2 ks 2 ks vejce | Vejce slepičí | 126 g |
| 1 ks 1 ks prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 1 ks 1 ks pudinkový prášek karamelový | Puding v prášku | |
| 150 ml 150 ml olej | Olej řepkový | 150 ml |
| dle chuti rozinky | Rozinky | |
| podle potřeby mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% |