Nutriční hodnoty (Bublanina z kefíru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 11 975 kJ / 2 862 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 66,97 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 32,25 g |
| Tuky | 112,76 g |
| – nasycené | 61,46 g |
| – nenasycené | 41,93 g |
| –– mononenasycené | 35,20 g |
| –– polynenasycené | 6,73 g |
| ––– omega 3 | 0,58 g |
| Vláknina | 9,00 g |
| Cholesterol | 1,08 g |
| Sodík | 400 mg |
| Sůl | 0,83 g |
| Sacharidy | 382,50 g |
| – cukry | 171,90 g |
| ––– laktóza | 8,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g |
| 150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
| 150 g 150 g moučkového cukru | Cukr bílý | 150 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 200 ml 200 ml kefíru | Kefír | 200 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce vaječného likéru | Likér vaječný | 30 ml |
| ovoce (rybíz, jahody, třešně, višně, švestky) | Jahody čerstvé |