Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bublanina z kefíru)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie11 975 kJ /
2 862 kcal
Bílkoviny66,97 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny32,25 g
Tuky112,76 g
– nasycené61,46 g
– nenasycené41,93 g
–– mononenasycené35,20 g
–– polynenasycené6,73 g
––– omega 30,58 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 1,08 g
Sodík 400 mg
Sůl0,83 g
Sacharidy382,50 g
– cukry171,90 g
––– laktóza8,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 150 g
150 g 150 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
150 g 150 g moučkového cukru Cukr bílý 150 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
200 ml 200 ml kefíru Kefír 200 ml
2 lžíce 2 lžíce vaječného likéru Likér vaječný 30 ml
ovoce (rybíz, jahody, třešně, višně, švestky) Jahody čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.