Nutriční hodnoty (Zapékané halušky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 11 749 kJ / 2 808 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 81,23 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 80,25 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g | 
| Tuky | 263,17 g | 
| – nasycené | 143,31 g | 
| – nenasycené | 115,28 g | 
| –– mononenasycené | 100,03 g | 
| –– polynenasycené | 15,25 g | 
| ––– omega 3 | 0,93 g | 
| Vláknina | 4,20 g | 
| Cholesterol | 480 mg | 
| Sodík | 7,81 g | 
| Sůl | 19,50 g | 
| Sacharidy | 27,75 g | 
| – cukry | 25,45 g | 
| ––– laktóza | 21,40 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 1 směs na přípravu halušek nebo mražené | Halušky | |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 200 g 200 g anglické slaniny | Anglická slanina | 200 g | 
| 150 g 150 g nivy | Niva 50% t. v s. | 150 g | 
| 150 g 150 g eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g | 
| 250 ml 250 ml smetany 12% | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml | 
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská |