Nutriční hodnoty (Pečené kuře na adžice s broskví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 788 kJ / 905 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 98,85 g |
| – nasycené | 48,20 g |
| – nenasycené | 49,50 g |
| –– mononenasycené | 42,00 g |
| –– polynenasycené | 7,50 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 84 mg |
| Sodík | 1,60 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 0,10 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kuře (cca 1,2 kg) | Kuře | |
| 2 2 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
| 2 2 broskve | Dužina broskve čerstvá | |
| koření adžika | Adžika | |
| 100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sádla (nebo másla) | Sádlo vepřové | 15 g |
| vývar (dle potřeby) | Vývar masový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| voda | Voda | |
| solamyl | Bramborový škrob |