Nutriční hodnoty (Pangas v kari obálce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 514 kJ / 1 318 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 100,84 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 99,86 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 92,15 g |
| – nasycené | 15,81 g |
| – nenasycené | 71,04 g |
| –– mononenasycené | 50,12 g |
| –– polynenasycené | 20,92 g |
| ––– omega 3 | 4,40 g |
| Vláknina | 3,30 g |
| Cholesterol | 676 mg |
| Sodík | 1,34 g |
| Sůl | 3,32 g |
| Sacharidy | 19,64 g |
| – cukry | 0,25 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g pangase | Pangas filet | 500 g |
| olej na osmažení | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
| 1 lžička 1 lžička kari | Kari | 5 g |
| 1 lžička 1 lžička vegety | Kořenící směs sypká | 5 g |
| 1 lžička 1 lžička hrubě mletého pepře | Pepř černý mletý | 5 g |
| 1 lžíce 1 lžíce solamylu | Bramborový škrob | 15 g |
| 4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |