Žraločí steak

Suroviny 2 porce

350 g žraločího steaku (koupeno v Kauflandu)
3 polévkové lžíce hladké mouky
1 1/2 kávová lžičky koření na ryby
šťáva z jednoho citronu
sůl
máslo na smažení

Postup přípravy receptu

  1. Rozmrazenou rybu osušíme, poté osolíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme asi 1 hod odpočinout.

  2. Hladkou mouku a koření na ryby si v misce promícháme.

  3. Rybu obalíme v mouce a smažíme na másle do růžova.

Komentáře k receptu Žraločí steak

  • casino casino

    Jirka:
    Máte recht, žralok nemá tuhé maso:yes:
    Pokud se smažením nevysuší, že8-(
    Zralok:
    Děkuji vám za opravu:yes::yes::yes:
    ***
    No, a jenom naivka nechá trčet rozmražené maso v mouce 20 minut před smažením;-(

    Odpovědět

  • Jirka Jirka(neregistrovaná)

    Je tady dost diskuse o tuhosti žraločího masa. Ne, není tuhé. Pokud není žralok starý. Záleží i jak se maso udělá. Je to lahůdka. <3

    Odpovědět

  • Jirka Jirka(neregistrovaná)

    Mám zrovna v mražáku. "Živého" jsem si už před léty zpracoval celého (pár hodin po ulovení v mexickém zálivu) sám. Na grilu, ale tentokrát to grilovat nebudu, tak sháním inspiraci. Ale proč je tento recept, jinak znějící dost dobře, nazván STEAK????

    Odpovědět

  • Jirka Jirka(neregistrovaná)

    Jiří: To snad ne??? Bramborový salát??? Ke žralokovi????

    Odpovědět

  • Matylda Matylda(neregistrovaná)

    Je vynikajúci. Treba poriadne obaliť v múke, inak je suchý. Keďže ja nič nevyhodím, príloha bola podľa toho, čo dom dal. Včera bol zelený štvrtok, zostal mi špenát a pečené zemiaky, tak som použila špenát ako taký dip, so zemiakmi a žralokom to bola výborná kombinácia.

    Odpovědět

  • Anyzek Anyzek(neregistrovaný)

    výborný,doporučuju :)

    Odpovědět

  • meyna meyna (neregistrovaný)

    ja davam ještě trochu kminu, pepře rybi kořeni a sladkou papriku vše smicham s moukou a pěkně prvně zprudka a pak pomalu smažim;-)www.zraloci steak.cz

    Odpovědět

  • Zralok Zralok(neregistrovaný)

    Zralok: Oprava - zpletl jsem si to s tím krokodýlem zrovna :D Žralok není tužší, to ten krokodýl je. Je to jemný masíčko a příjemná chuť.

    Odpovědět

  • Zralok Zralok(neregistrovaný)

    Žralok není ryba! Je to PARYBA! Má vlastní specifickou chuť. Na vodního tvora je trošičku tužší a chuťově se podobá krokodýlu. Jinak recept je dobrý :yes:

    Odpovědět

  • hanka hanka(neregistrovaná)

    Ajajaj, státní svátek tu a už to zase začíná:-8:-D:-D

    Odpovědět

  • sustanon sustanon(neregistrovaný)

    bylo to dobré:-)

    Odpovědět

  • suslajda suslajda(autorka receptu)

    Jiří:určitě může:yes:

    Odpovědět

  • Jiří Jiří(neregistrovaný)

    suslajda: A co nejlepší příloha?? Může být i brambor.salát??

    Odpovědět

  • suslajda suslajda(autorka receptu)

    Jana Remkova:jsem ráda, že chutnalo. Dneska jsem ho koupila v Albertu. Co nejdřív bude k obědu:-*

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Hani, přidávám foto;-). Moc mi na tom nechtěla držet ta mouka, ale možná jsem to měla dělat hned, já to v té mouce s kořením měla asi 20 minut, mezitím jsem dělala něco jiného. No, každopádně, na chuti to nic neubralo, skvělá rybička;-) Dala jsem si k tomu chřestový salát;-) A tím vyvracím své vlastní tvrzení, že mne žralok nějak neoslovil, jak píšu níže.;-) Je to úpravou. Je suprový!:-p

    Odpovědět

Předchozí 1 2 3

Tématické fráze: žraločí steak žraločí steak recept žraločí steak recepty recept na žraloci steak steak ze žraloka zralok steak recepty zralok recept jak upravit žraločí steak žraločí maso recept žraločí steak steak ze žraloka recept recepty žralok steak steak ze žraloka nejlepsí recept žraločí stejk úprava žraloka žraločí steaky recepty žraločí steaky žralok steak recept na žraloka recepty žraločí steak