Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Žraločí steak

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

19. 1. 2012 13:49

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie1 886 kJ / 451 kcal
Bílkoviny71,75 g
Tuky18,20 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 193 mg
Sodík 123 mg
Sůl0,32 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

casino casino

4. 3. 2017 23:57

Jirka:
Máte recht, žralok nemá tuhé maso:yes:
Pokud se smažením nevysuší, že8-(
Zralok:
Děkuji vám za opravu:yes::yes::yes:
***
No, a jenom naivka nechá trčet rozmražené maso v mouce 20 minut před smažením;-(

Jirka

4. 3. 2017 19:56

Je tady dost diskuse o tuhosti žraločího masa. Ne, není tuhé. Pokud není žralok starý. Záleží i jak se maso udělá. Je to lahůdka. <3

Jirka

4. 3. 2017 19:53

Mám zrovna v mražáku. "Živého" jsem si už před léty zpracoval celého (pár hodin po ulovení v mexickém zálivu) sám. Na grilu, ale tentokrát to grilovat nebudu, tak sháním inspiraci. Ale proč je tento recept, jinak znějící dost dobře, nazván STEAK????

Jirka

4. 3. 2017 19:49

Jiří: To snad ne??? Bramborový salát??? Ke žralokovi????

Matylda

25. 3. 2016 10:42

Je vynikajúci. Treba poriadne obaliť v múke, inak je suchý. Keďže ja nič nevyhodím, príloha bola podľa toho, čo dom dal. Včera bol zelený štvrtok, zostal mi špenát a pečené zemiaky, tak som použila špenát ako taký dip, so zemiakmi a žralokom to bola výborná kombinácia.

Anyzek

25. 7. 2014 12:36

výborný,doporučuju :)

meyna

20. 6. 2014 20:26

ja davam ještě trochu kminu, pepře rybi kořeni a sladkou papriku vše smicham s moukou a pěkně prvně zprudka a pak pomalu smažim;-)www.zraloci steak.cz

Zralok

15. 4. 2014 11:53

Zralok: Oprava - zpletl jsem si to s tím krokodýlem zrovna :D Žralok není tužší, to ten krokodýl je. Je to jemný masíčko a příjemná chuť.

Zralok

15. 4. 2014 10:42

Žralok není ryba! Je to PARYBA! Má vlastní specifickou chuť. Na vodního tvora je trošičku tužší a chuťově se podobá krokodýlu. Jinak recept je dobrý :yes:

hanka

8. 5. 2013 09:41

Ajajaj, státní svátek tu a už to zase začíná:-8:-D:-D

sustanon

10. 2. 2013 21:32

bylo to dobré:-)

suslajda suslajda

14. 8. 2012 16:10

Jiří:určitě může:yes:

Jiří

13. 8. 2012 15:39

suslajda: A co nejlepší příloha?? Může být i brambor.salát??

suslajda suslajda

26. 4. 2012 16:59

Jana Remkova:jsem ráda, že chutnalo. Dneska jsem ho koupila v Albertu. Co nejdřív bude k obědu:-*

JanaDorazinova JanaDorazinova

26. 4. 2012 12:35

Hani, přidávám foto;-). Moc mi na tom nechtěla držet ta mouka, ale možná jsem to měla dělat hned, já to v té mouce s kořením měla asi 20 minut, mezitím jsem dělala něco jiného. No, každopádně, na chuti to nic neubralo, skvělá rybička;-) Dala jsem si k tomu chřestový salát;-) A tím vyvracím své vlastní tvrzení, že mne žralok nějak neoslovil, jak píšu níže.;-) Je to úpravou. Je suprový!:-p

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: žraločí steak žraločí steak recept žraločí steak recepty recept na žraloci steak steak ze žraloka zralok steak recepty zralok recept jak upravit žraločí steak žraločí maso recept žraločí steak steak ze žraloka recept recepty žralok steak steak ze žraloka nejlepsí recept žraločí stejk úprava žraloka žraločí steaky recepty žraločí steaky žralok steak recept na žraloka recepty žraločí steak

Suroviny: steak žraločí, mouka hladká, koření na ryby, citron, sůl, máslo

TopRecepty.cz

Žraločí steak

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WjZv