Nutriční hodnoty (Hanger steak s přelivem ze zeleného pepře)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 4 490 kJ / 1 073 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 132,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 132,11 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,75 g |
| Tuky | 54,00 g |
| – nasycené | 29,76 g |
| – nenasycené | 20,61 g |
| –– mononenasycené | 19,26 g |
| –– polynenasycené | 1,35 g |
| ––– omega 3 | 0,32 g |
| Vláknina | 3,75 g |
| Cholesterol | 362 mg |
| Sodík | 690 mg |
| Sůl | 1,50 g |
| Sacharidy | 12,07 g |
| – cukry | 5,82 g |
| ––– laktóza | 5,82 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g hanger steaku | Hovězí roštěnec | 600 g |
| rozmarýn naložený v olivovém oleji | Olej olivový | |
| 2-3 lžičky 2-3 lžičky naloženého zeleného pepře | Pepř zelený sterilovaný | 12.5 g |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce másla | Máslo kravské | 15 g |
| 150 ml 150 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 150 ml |
| mořská sůl | Sůl mořská |